Yritys > Tiedotteet

Tiedotteet


1.7.2011 Henkilökunnan hyvinvointia tukemassa


Isojoen Saha investoi työntekijöittensä hyvinvointiin.

Yrityksen pihassa oli vipinää kun 55 henkilöä vastaanotti työnantajaltaan polkupyörän. Toimitusjohtaja Esa Hakamäki kertoo, että saha haluaa ylläpitää henkilökuntansa hyvinvointia ja työkykyä. Jos ihminen on terve ja huolehtii kunnostaan, se näkyy sekä kotona että töissä. Hyväkuntoisena elämä on keskimääräistä terveellisempää. Kuntoilu on myös henkisen puolen ylläpitämistä. Pohdimme vaihtoehtoja, jotkut yritykset ovat kuulemma jakaneet matkalahjakortteja tai bonusta. Me päätimme ostaa polkupyöriä. Tämä on ajopeli, jonka lähes jokainen elämänsä jossakin vaiheessa omistaa ja sitä tarvitsee. Polkupyörällä on mukava ajella vaikkapa tutun luokse kahville. Työmatkatkin sillä onnistuvat. Ostimme nämä isojokilaisesta rautakaupasta, koska halusimme tukea paikallista yritystoimintaa, kertoo Hakamäki.


29.6.2011 Golf-päivä


Sahan metsäpäällikön Mikko Peltoniemen (hcp 9) johdolla toimiston väki pääsi tutustumaan golfin perusteisiin. Päivä oli lämmin, onnistunut ja antoisa, josta kiitos Botnia Golfin toiminnanjohtaja Joonas Niemiselle sekä Mikolle. Tuleva kesä näyttää ketä golfkärpänen pääsi puraisemaan.


Seuraavat 10  

Muut uutiset:

7.1.2013 Leimikon teon aika!

Isojoella on sahattu talven aikana tukkia hyvällä teholla huolimatta poikkeuksellisen sateisesta ja märästä viime vuoden loppupuoliskosta. Alkusyksystä sahatukin tarve oli kolmisenkymmentä tukkirekallista päivittäin, nyt sahaa ruokitaan noin 25 rekkakuorman tukeilla päivässä, sahatavaramarkkinoiden imukykyä mukaillen. 

Kuluvan talven hyvät pakkaskelit helpottavat talvileimikoiden puunkorjuuta. Kevään ostotarve painottuu tukkivaltaisten kelirikkokelpoisten leimikoiden hankintaan! Pieniläpimittaisella puulla sahamme vahvuudet korostuvat erityisesti; kuitutukin katkonnassa pienet läpimitat ja lyhyet katkontapituudet vähentävät massapuun määrää taaten hyvän kantorahatulon puunmyyjälle - näin myös harvennusleimikot kiinnostavat hankinnassa. Molemmat puulajit, mänty ja kuusi, ovat haluttuja.

Ota yhteyttä – meillä tehdään reilut kaupat!

Havimäki 2012

Isojoen Sahan puuhuollon uusin vahvistus hakkaa puuta Etelä-pohjanmaan alueella. Metsätyö P. Havimäki hankki tuliterän John Deere 1170E moton marraskuussa 2012.